Geen enkele ervaring is voor niets    

Ervaringen

Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met ivhypnotherapie. Ze vertelde enthousiast dat je veel kunt met hypnose. Op dat moment was hypnose voor mij zo iets als een bonbon naar citroen laten smaken. Maar ik wilde eigenlijk wel afvallen, en dus de stoute schoenen aangetrokken. Tijdens de sessie die heel ontspannend is, sowieso wel prettig , neem je alles waar, terwijl je onder hypnose bent. En wat schetste mijn verbazing, automatisch ging ik minder eten zonder dat ik daar last van had. In no time zat ik op mijn streefgewicht. En nu maanden later blijf ik op dat gewicht. Het werkt en wil het een ieder aanraden ook voor andere klachten.

 

lodewijk
 

Een tijdje geleden ben ik bij Ilse geweest voor mijn paniek aanvallen, naar 2x onder hypnose te zijn geweest is het bijna zo goed als weg. Ik voel me ook een stuk beter nu. Ik zou het zeker aanraden.

 

Linda

 

Wat n relaxte vrouw n persoonlijkheid wauww ik ging er blanco in Maar wat n rustpunt n mind opener Aanrader!! het is voor je zelf zet die stap. 

 

Jeff

 

Hoi ilse, het gaat echt goed.Ik heb geen chocolade,snoep, drop enz meer op. Ik drink veel water, cola en frisdrank smaakt niet meer. Ook slaap ik veel beter. Ben heel blij dat ik het traject bij jou gevolgd heb.

 

Marielle

Bij ilse uitgekomen omdat ik mijn problemen sneller opgelost wilde hebben dan 1 á 2 jaar bij de spycholoog te moeten lopen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het heeft mij enorm vooruit geholpen in mijn onzekerheid, angst en zelfvertrouwen. Na de eerste ssies!! voelde ik al een enorme verlichting. Ik reageer, zonder erbij na te denken, anders in bepaalde situaties dan voorheen. Super bedankt ilse voor de gezellige fijne sessies.

 

Anoniem

Hoi ilse, Het gaat erg goed. Ik heb geen eetbuien meer gehad. En als ik boodschappen ga doen eet ik geen zak snoep meer leeg. Ik merk zoveel veranderingen. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap genomen heb.

 

Petra

Lieve Ilse, ik wil je nogmaals bedanken voor vorige maand. Ik zag er toen best tegen op en vond het heel spannend, maar ik voelde me meteen thuis bij jou. En zo gek, maar ik merk echt dat er zo veel a anders is. Ik voel me gek genoeg veel vrolijker en dat depressieve gevoel is er niet meer. Daardoor heb ik zelfs al weer een sollicitatie brief verstuurd. Ook mijn vriend viel het op dat ik veel vrolijker ben. Ik voel me echt anders! Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet. Echt heel blij mee dus nogmaals dankjewel! Heel veel groetjes van mij.

 

Anoniem

Hoi Ilse, even 'n positief bericht van mij. Ik wil even laten weten dat ik blij ben dat ik de stap genoemen heb dit te proberen. Ik kan weer boodschappen doen zonder snoep te pakken. Ik eet geen koekjes meer. En slaap veel beter. Zelfs de weegschaal is positief !! Super fijn.

 

Sanne

Ha Ilse, we hebben elkaar een viertal maanden geleden voor het eerst gezien, Ik ben in contact gekomen met je via Facebook. De eerste keer dat ik bij je kwam was ik totaal gebroken door mijn eigen problemen, welke we samen besproken hebben. Het resultaat na een aantal sessies bij jou was verbluffend. Ik wil je daarom hartelijk bedanken. Als buitenstaander snap ik dat het allemaal raar is om onder hypnose te gaan, maar de rust en inzichten die daardoor zijn ontstaan zijn mega. Ik kan het iedereen aanbevelen. S.R

Hoi Ilse,
Vandaag mijn elfde Niet-Rokers dag. Wat ben ik blij met jou want zonder jou hulp was het me niet gelukt. Al heel vaak geprobeerd maar niet gelukt. Natuurlijk heb ik er moeilijke momenten bij en dan luister ik naar jou stem. Zo veel rust en zo ontspannen en weer bewust van mijn onderbewuste "IK"
Ik ben een NIET-ROKER.
Al zoveel complimenten gehad van zowel rokers als niet-rokers.
Liefs en een knuffel.

 

Diana

Hi Ilse, ik zou jou nog even laten weten hoe het is gegaan!! Nou echt, er is zo veel veranderd sinds de hypnose bij jou! Niet normaal. Ik heb TOTAAL geen behoefte meer aan chocolade! Ik ben ookal 5 kilo kwijt zooooo blij mee! Dus super super super thnx liefs

 

Judith

Hoi ilse, het gaat goed met mij. Ben echt blij dat ik bij jou ben geweest. Het heeft me al veel positiviteit en rust gebracht. En vooral rust in mijn hoofd. Wat ik echt nodig had. Dankjewel

 

Anoniem

Hoi ilse, Het gaat super goed. De knop is om! Had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan. Ik heb geen eetbuien meer. En voel mezelf veel rustiger. Ook slaap ik beter. Echt heel fijn.

 

Groetjes lotte

Deze keer kwam ik er niet mee weg door moedig en sterk te zijn. Het masker op en alles verbergen achter dat masker. Als kind had ik geen keuze ik moest immers overleven. Vanaf mijn 11e nam ik me vast voor om niemand mijn ‘geluk’ ooit af te kunnen laten nemen.

En dus leerde jij mij om mijn verdriet toe te laten en te rouwen om alles wat verloren ging. Nu is er een begin van herstel ik ben blij dat ik mezelf de kans geef om te groeien. Ben op weg naar de vrouw die ik als kind wilde zijn!! Hoop dat ik nog lang van dit beginnende weten en voelen mag genieten al is het zwaar.

 

Dank je wel lieve ilse

Ik wilde graag hulp met het afvallen, ik heb al meer ervaring met hypnose en had al positieve ervaringen hiermee. Ik ben via internet in contact gekomen met Ilse. Ik heb nu een aantal sessies gehad met Ilse.

Ik ben erg tevreden over haar werkwijze, ze heeft veel kennis van voeding en afvallen en wist me goed op mijn gemak te stellen. De sessie waren leerzaam en effectief en ook gezellig.

Na de sessie  blijft ze betrokken bij je proces en je kunt met alle vragen bij haar terecht. Zeker een aanrader mocht je twijfelen over hypnose therapie. 

 

 

Groetjes Anoniem